20 exklusiva bostäder med gång­avstånd till Kåsjön

Denna artikel är en annons

Saltholmsgruppen utvecklar tjugo exklusivt utformade bostäder för dig som sätter stort värde på bekvämlighet och närhet till naturen.

20 exklusiva bostäder med
gång­avstånd till Kåsjön

Gökegård i Öjersjö fortsätter att utvecklas och lockar många. Inte minst för de vackra omgivningarnas skull. Nu säljstartar Fastighetsbyrån Park 61 med 20 exklusiva bostäder på gångavstånd till Kåsjön utformade av Saltholmsgruppen.

Öjersjö har utvecklats från sommar­stugeområde till en idyllisk villamiljö, belägen nära Knipeflågbergens natur­reservat och i Delsjöområdet finns det gott om skog- och ängsmarker att utforska såväl till fots som från hästryggen. Här ligger också Partille Golfklubbs skogsbana som under vintrarna förvandlas till välpreparerade skidspår.

– Projektet i Gökegård är ett fint exempel på projekt som vi älskar. Väl anpassat för sin plats med kvalitet för lycka i generationer framåt, säger Thomas Pelldén, Saltholmsgruppen Projektutveckling.

Hela området karaktäriseras av närheten till naturen med en lite lugnare och stillsammare miljö, men trots att Öjersjö ligger längre från Partille centrum än sina grannar är restiden ungefär densamma till centrala Göteborg (cirka 15–20 minuter). Här finns också skola från förskola upp till årskurs nio.

– Det känns fantastiskt roligt att få vara med när ett av de mest efterlängtade projekten i området planeras. Lägenheterna sticker ut i mängden med sina stora balkonger och flexibla planlösningar. Föreningen kommer också att ha ett eget poolområde! Snacka om extra lyx i var­dagen, säger Frida Thorell, fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån.

Fakta om Park 61:

20 lägenheter med 2-4 rum.
Inflyttning planerad till 2023
Kontakta fastighetsmäklare Frida Thorell
Tel: 031-26 90 05
E-post: frida.thorell@fastighetsbyran.se
Varmt välkommen med din intresseanmälan!